sreda, 12 februar 2020
Serbian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Mesec Turske na sajtu Mojodmor.rs

mesec turske Turistički sajt Mojodmor.rs će obojiti mesec septembar tradicionalnim i modernim turskim duhom kroz ponudu najraznovrsnijih aranžmana u Turskoj, zemlji koja se prostire na dva kontinenta, a poznatoj kako po svojoj raskošnoj prestonici, Istanbulu, tako i po atraktivnim letovalištima na obalama Crnog, Sredozemnog, Egejskog i Mramornog mora.

Posetioci sajta Mojodmor.rs će tokom septembra moći da pročitaju kako skuvati pravu tursku kafu, gde kupiti najbolji rahatluk, recepte za čuvene baklave i druge turske specijalitete, kako se cenkati sa turskim trgovcima, kako se priprema i koristi nargila, po čemu su slični Srbi i Turci, kao i koji je put Turska država morala da prođe od vremena harema i osmanlijskih vojskovođa do moderno uređene zemlje u kojoj evro – azijski džet set vodi podjednako glamurozan život poput onog u Hollywoodu…

Turska država i njena turistička ponuda je prva koju će Mojodmor.rs promovisati u Srbiji ali će promocije drugih turističkih zemalja biti nastavljeno u mesecima koji slede. Promocijom znamenitosti, tradicije, kulture i umetnosti, kao i svih ostalih prepoznatljivih osobina jedne zemlje, kao i turističke aranžmane, sajt Mojodmor.rs će svojim posetiocima pružiti uvid u sve one sadržaje koje ih mogu inspirisati da tu zemlju posete.

Zainteresovani posetioci sajta Mojodmor.rs će od danas moći po najpovoljnijim cenama da rezervišu aranžmane za posetu Turskoj koji uključuju jesenje ture obilaska zemlje pa sve do rezervacija dočeka Nove 2013. godine. Pored “first & last minute” ponuda, sajt Mojodmor.rs je za svoje posetioce obezbedio i ekskluzivne popuste za rane rezervacije.

Mojodmor.rs je specijalizovan turistički sajt sa velikom ponudom svih bitnih destinacija i aranžmana.
Pruža mogućnost rezervacija putovanja, informacija o ‘’first & last minute” ponudama, ali i zanimljivosti o različitim odredištima. Atraktivno osmišljen, pregledan i funkcionalan, sa mogućnošću poredjenja ponuda, sajt Mojodmor.rs je unapredio turističku ponudu, a svojim novim vizuelnim identitetom olakšao posetiocima pristup velikom broju turističkih informacija.

There are no images in the gallery.