sreda, 12 februar 2020
Serbian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Internet prodavnica

Poštovani posetioci,
zbog velikog interesovanja u ovoj jubilarnoj desetoj godini provedenih sa vama, odlučili smo da unapredimo portal i postavimo internet prodavnicu sa kompletnom opremom za proizvodnju rakija i vina, inox tankovi, poplipropilenska burad, staklena ambalaža i oprema za punjenje i zatvaranje, uredjaji za filtriranje. Uskoro u ponudi najbolje rakije i vina, a našu trenutnu ponudu možete pogledati na Prodavnica

http://www.sljivovica.net/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/448696inox_burici_za_vino_i_rakiju.jpglink
http://www.sljivovica.net/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/958869kvasci_enzimi_hrana.jpglink
http://www.sljivovica.net/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795972pumpe_za_pretakanje_prese_filteri.jpglink

Inox burad za vino i rakiju

Inox burad za vino i rakiju raznih zapremina Procitaj vise

Kvasci, enzimi, hrana

Enzimi, kvasci za vino, rakiju, pivo, enološka sredstva Procitaj vise

Uredjaji

Veliki izbor pumpi za pretakanje tečnosti, filteri, prese Procitaj vise

Inox burad za vino i rakiju Kvasci, enzimi, hrana Uredjaji

Kajsija | Sorte za proizvodnju rakije Kajsijevače

Za proizvodnju rakije od kajsija, najviše se upotrebljavaju sorte kao što su: Kečkemetska ruža, Madjarska najbolja, Cegledi bibor, Čačansko zlato, Novosadska rodna.

novosadska rodnaNovosadska rodna sazreva 5 dana posle Mađarske najbolje. Plod je srednje krupan, izduženo-okruglog oblika. Svetlo je narandžaste boje a meso narandžasto, vrlo ukusno i aromatično. Cepača je. Mana je da se vrhovi koštice lome.

 

cacansko zlatoČačansko zlato sazreva krajem jula i radja obilno i redovno. Plod je težine oko 50g, narandžasto-crvene boje. Meso je slatko-nakiselog ukusa ali odličnog kvaliteta. Osetljiva je prema virusu šarke.

 

cegledi biborCegledi bibor je jako rodna sorta koja stiže u drugoj polovini jula meseca. Plod je veoma krupan (oko 60g) a meso ploda čvrsto, sočno i aromatično.

 

 

madjarska_najboljaMajdarska najbolja je sorta koja radja sredinom jula i daje krupan plod težine 50g. Cepača je. Meso je narandžaste boje, dosta čvrsto, sočno i aromatično. Samooplodiva je i dosta otporna na niske temperature.

 

Kečkemetska ruža sazreva kad i Madjarska najbolja i daje narandžasto-crveni plod težine oko 30-35g. Meso je tvrdo i tamno-žute je boje. Otporna na niske temperature. Samooplodiva je.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži